Urządzenia i Akcesoria
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
200 - 250 g majonezu
-
25 g musu jabłkowego
-
25 - 30 g chrzanu, tartego ze słoika
-
10 - 15 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.4 g
Kalorie
1934.3 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
49.2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY NA WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Konfitura żurawinowa do mięs i serów
4 Std. 45 Min
Wielkanocny sos majonezowy
45 Min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 Min
Sos tatarski
5 Min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 Min
Meksykański twarożek wiejski
1 Std. 20 Min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 Min
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 Min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 Min
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
25 Min
Zielony sos wielkanocny
1 Std. 20 Min
Twarożek kanapkowy
5 Min